Skip to main content

Energimærkning, tilstandsrapport og elrapport til private

Når du skal sælge dit hus, rækkehus eller lejlighed, skal der laves enten energimærkning, tilstandsrapport og elinstallationsrapport.

Hos KNN Energirådgivning kan vi hjælpe med dette – til meget fordelagtige pris og en overkommenlig tidshorisont.

Bestil boligrapportLæs mere

Vores
boligrapport pakker

Salgsklar

Fra4.000,-Kr.

Til dig som ønsker at få solgt dit hus. Pakken indeholder et lovpligtigt energimærke, så ejendomsmægleren kan sætte dit hus online til salg.

 • Energimærke
Læs mereBestil nu
Mest solgte

Salgsklar+

Fra9.499,-Kr.

Til dig som ønsker alle tre rapporter, uden gratis fornyelse af el og tilstandsrapport uden afregning hvis de udløber.

 • Energimærke
 • Tilstandsrapport (Gyldig i 6 måneder)
 • Elrapport (Gyldig i ét år)
Læs mereBestil nu

Salgsklar++

Fra10.999,-Kr.

Til dig der ønsker sikkerhed, hvis dit hus ikke bliver solgt. Vi fornyer uden beregning elrapport og tilstandsrapport.

 • Energimærke
 • Tilstandsrapport
 • Elrapport
 • Gratis fornyelse tilstandsrapport
Læs mereBestil nu
For huse med mærke F og G

EU-2030 pakken

6.499,-Kr.

Til dig der ønsker at være på forkant ift. det nye EU-direktiv, hvor alle boliger med energimærker F og G senest i 2030 skal renoveres til et E og i 2033 skal alle ramme et D, ellers kan de ikke sælges.

 • Energimærke / Opdatering af energimærke
 • Energirenoveringsplan
 • BBR-opdatering
Læs mereBestil nu

Salgsklar

Med denne pakke får du:

 • et gyldigt energimærke

Med et energimærke får du overblik over din boligs energiforbrug. Din boligs energimærke gælder i 10 år. Derudover kan du bruge dit energimærke til at udføre konkrete handlinger, der sænker dit nuværende energiforbrug Det er et krav, at en bygning energimærkes, når den sælges eller udlejes.

Salgsklar+

Vores bedst sælgende pakke.

Indeholder udover energimærke:

 • en tilstandsrapport.
 • en elrapport.

Med en tilstandsrapport får du overblik over din boligs generelle tilstand. Vi gennemgår boligen indvendig og udvendig for evt. fejl og mangler. Din tilstandsrapport er gyldig i 6 måneder efter udarbejdelse.

Med en el-rapport har du et samlet overblik over de synlige elinstallationer i din bolig. Rapporten er gyldig i 1 år efter udarbejdelse og udføres selvfølgelig af sagkyndige. Det er nødvendigt i forbindelse med salg af hus at få lavet tilstands- og elrapport, ift. at kunne tegne en ejerskifteforsikring.

Salgsklar++

I vores Salgsklar++ pakke, får du det samme som i Salgsklar+ pakken, inkl:

Gratis fornyelse af tilstandsrapport efter 6 måneder, så du samlet har en gyldig tilstandsrapport i 12 måneder (normalpris 3.000 kr. inkl. moms, ved bestilling efter udløb)

Med denne pakke ved du på forhånd, at der ikke kommer yderligere udgifter efter 6 måneder til tilstandsrapporten.

Bestil en Salgsklar pakke

EU-2030 pakken (For huse med mærke F og G)

Med vores EU-2030 pakke får du en skræddersyet screeningsrapport og nyt energimærke, som påviser den bedste løsning for præcis din ejendom ift. at blive bedre end F og G mærket.

I henhold til nyt EU-direktiv skal boliger, der i dag er klassificeret med energimærkerne F og G, opgraderes til mindst energimærke E inden 2030, og senest i 2033 skal alle boliger opnå mindst et D-mærke for at være salgbare.

Desuden har Danmark sat sig for at være uafhængig af naturgas senest i 2035. Det betyder, at ejere af gasopvarmede boliger skal overveje alternative og mere bæredygtige varmekilder, hvilket ikke blot er godt for miljøet, men også kan indebære store økonomiske besparelser.

Et andet væsentligt tema er introduktionen af nye ejendomsvurderinger. Hvad indebærer disse forandring for dig, uanset om du planlægger at sælge din bolig eller fortsætte med at bo i den?

Fejl i BBR-oplysninger vedrørende boligens areal, bygninger, taghældning, renoveringer, materialer, antallet af toiletter og anvendelseskoder mv. er almindelige. Det er vigtigt, at disse oplysninger er korrekte, da de kan have indflydelse på din boligs vurdering og dens potentielle salgsværdi.

Bestil EU-2023 pakken

Bliv ringet op omkring boligrapport til hussalg

Hvorfor er det godt at energioptimere?

Udnyt energien mest muligt

Alt for mange ressourcer spildes, når det drejer sig om boliger og byggeri. Derfor er det godt at energioptimere – så vi undgår spild af energi. Vi skal have mest muligt ud af mindst muligt. Og det kan selvfølgelig være en udfordring. Dog er der hjælp at hente.

Energioptimeringer

Du kan optimere på mange energiområder, når du kigger på din bolig. Tænk bare på dit forbrug af varme, vand og strøm og tænk på, hvor meget du bruger. Når du vælger at energioptimere din bolig, sparer du ikke kun penge, du gør også en forskel for vores klima.

Vi hjælper blandt andet med:

Bestil boligrapport

Vores svartid er utrolig kort. Derfor kan du trygt forvente et hurtigt svar, når du henvender dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med alt indenfor energi.

Vores blog

Bliv klogere på energioptimerende tiltag

Derfor hjælper energirådgivning dig

Hvorfor skal jeg bruge en energirådgiver?

Hos KNN Energirådgivning er vi specialister indenfor energi. Vi har et stærkt team af energirådgivere og energikonsulenter, der har meget teoretisk og praktisk erfaring. Derudover er vi certificerede indenfor energimærkning og i henhold til ISO-standarder for kvalitetssikring. Dermed får du eksperthjælp, når du bruger en energirådgiver hos os.

Hvordan foregår energirådgivning?

Uanset om du har brug for rådgivning til dit parcelhus, rækkehus, landejendom, dobbelthus, ejerlejlighed eller boligfællesskab kommer vi ud og besigtiger ejendommen. Herefter præsenterer vi dig for de energioptimeringer, der bedst kan betale sig at implementere med hensyn til økonomi og energiforbrug.

Hvem laver energirådgivningen?

Du møder altid en energirådgiver eller energikonsulent, når dit hjem bliver besigtiget. Det vil også være en af vores rådgivere eller konsulenter, som tilsender dig rapporten efterfølgende. Vi lægger stor vægt på hurtig og ordentlig behandling af din sag.

Hvem skal installere de optimerende løsninger?

Eftersom vi er uvildige rådgivere, har vi ikke faste partnere, som får økonomisk fordel af at samarbejde med os. Dog matcher vi jer gerne med fagfolk, der kan installere vores løsningsforslag efterfølgende.

Bestil EU-2030 pakken

Kontakt os på
+45 72 10 80 06
+45 72 10 80 06