Skip to main content

Energirammer til
erhverv og privat

Skal du bygge dit drømmehus? Har du planer om at bygge nye erhvervslokaler? Få din lovpligtige energiramme med vores hjælp. Vi giver dig nemme og overskuelige energiberegninger, så du har overblikket over dit energiforbrug. Læs mere om energirammer- og beregninger.

Læs mereBestil energiramme

Få en gyldig energiramme, når du bygger nyt

Energiramme til erhvervsbygninger – Pris fra 5000 kr. ex. moms

Når du skal opføre nyt kontor, butik eller andre erhvervslokaler, skal der fremgå en energiramme inden opførelsen. Vi hjælper dig med vores ekspertise og leverer en lovpligtig energiberegning forud for dit byggeri.

Energiramme til ny- og tilbyg, privat – Pris fra 3000 kr. inkl. moms

Hvis du skal opføre nyt hus, og i nogle tilfælde, når du bygger til, skal du have en energirammeberegning, inden du søger om byggetilladelse. Lad os hjælpe dig med at komme i gang med byggeriet. Bestil en energiramme fra 3000 kr. inkl. moms.

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak om energirammer

Energirammen er ét af værktøjerne til
en grønnere fremtid

Få overblik over dit energiforbrug med en energiramme

Der er ingen regler for, om du selv laver din energiberegning eller ej. Det kan dog være ret kompliceret at udregne klimaskærm, hvorfor vi hjælper dig.

Energi- og byggeteknisk viden

Ved en energiberegning kræver det et godkendt beregningssystem, der tager højde for den indsamlede data. Hos KNN Energirådgivning har vi den nyeste teori og praktisk erfaring, som giver dig den energiberegning, du søger.

Energimærket er næste skridt

Når du har fået lavet din energiramme, kan du søge om byggetilladelse, hvorefter du kan opføre ny bolig, erhvervslokaler eller bygge til. Efter byggeriet er opført, skal huset testes af, for at se om det lever op til beregningen. Dette sker ved en energimærkning, som vi også hjælper med dig med. Læs mere om energimærkning her.

Bestil energiramme

Hvad består en energiramme- og beregning af?

Ved en energiberegning spiller flere faktorer ind, og vi gennemgår alt fra opvarmning og ventilation til nedkøling og brugsvand.

Basale oplysninger om huset

For os er det vigtigt at vide, hvordan din bolig skal opføres, hvor du får din varme fra, og hvordan der ventileres. Vi skal bl.a. bruge:

  • Areal der opvarmes i huset
  • Husets energikilde til opvarmning
  • Adresse, navn på husejer, BBR-nummer

Klimaskærm

Dernæst skal vi vide lidt ift. beregningen af klimaskærm.

  • Hvordan er din kommende bygning isoleret?
  • Hvilken energiklasse har dine vinduer?

Ventilation

Hvad angår ventilation, er det vigtigt at få angivet, hvor tit der udluftes. Her indsamler vi data om evt. ventilationsanlæg, døre og vinduer.

Varmt brugsvand og opvarmning

Når det kommer til bygningens varmeforbrug, skal vi bl.a. indsamle disse data:

  • Hvem opholder sig i huset?
  • Hvordan er husets varmeanlæg?
  • Hvordan er varmefordelingssystemet?

Vi indsamler også mange andre oplysninger, der involverer supplerende varmekilder, gulvvarme, varmepumper og meget mere.

Bestil energiramme og energiberegning

Vores svartid er utrolig kort. Derfor kan du trygt forvente et hurtigt svar, når du henvender dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med alt indenfor energi.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Kontakt os på
+45 72 10 80 06
+45 72 10 80 06