Skip to main content

Få overblik over dit energiforbrug

Hvis du går med fornemmelsen af, at dit energiforbrug er for højt, er du ikke alene. Rigtig mange virksomheder mister hurtigt overblikket. Det koster i pengepungen, og du belaster vores miljø unødvendigt. Lad os gennemgå din erhvervsbygning for mulige optimeringer.

Læs mereKontakt os

Sådan hjalp vi - Case

Skal du sælge dit hus privat, eller sælge eller udleje en erhvervsejendom, er det lovpligtigt, at der findes en energimærkning af ejendommen. Vi kan stå for energimærkning, uanset om du skal sælge eller købe.

KNN Energirådgivning står altid til rådighed, og vi tager os af processen fra start til slut. Vi sørger for, at jeres nye energimærke godkendes og registreres, så det er gyldigt og opfylder de lovmæssige retningslinjer. Herefter skal I ikke spekulere over jeres energimærkning de næste 10 år.

Lad os tage en snak

Bliv ringet op omkring energiscreening

Energiscreening – nemt og enkelt

Gennemgang af din bygning

Når du bestiller en energiscreening, kommer vi og besøger dig. Under vores besøg gennemgår vi hele din bygning for mulige energioptimeringer:

  • Belysning
  • Ventilation
  • Klimaskærm
  • Varmeanlæg
  • Energistyring
  • Tekniske installationer
  • Adfærd- og forbrugsmønstre
  • Og meget mere – efter dine ønsker

Energibesparelser- og optimeringer

Efter vores gennemgang af din bygning bliver du præsenteret for dine besparelser. Dine mulige energibesparelser kræver selvfølgelig investeringer i energioptimerende tiltag. Derfor får du også præsenteret tilbagebetalingstiden på disse investeringer.

Få overblik i din rapport

Efter energiscreeningen får du det store overblik tilsendt i en rapport. Herefter er det op til dig, hvilke optimeringer du vil sætte i gang. Vi rådgiver selvfølgelig gerne – helt uvildigt.

Bestil energimærkning

Alt om energiscreening hos KNN Energirådgivning

Derfor skal du vælge en energiscreening

Dit energiforbrug skal ikke være højere end højst nødvendigt. Vi finder ofte mulige optimeringer, der kan sænke din virksomheds forbrug. Belysning, produktionsanlæg og ventilation er blot nogle steder, du kan sænke dit forbrug.

Uvildig rådgivning til energioptimeringer

Vi samarbejder med mange kompetent håndværkere, entreprenører og fagfolk, men vi har ikke faste partnere, som får økonomisk fordel af et samarbejde. Derfor får du altid uvildig rådgivning hos os.

Fordelene ved energiscreening for virksomheder

Foruden at du nedsætter din erhvervsbygnings energiforbrug og sparer penge, hjælper du også vores miljø, når du foretager optimeringer. Som en bonus giver det også din virksomhed en grønnere profil, når dit energiforbrug er optimeret, eller at der kan påvises en CO2 besparelse.

Energistyring

I forbindelse med vores screening har vi også mulighed for at indsætte energistyring. Her kan vi styre energiforbruget efter temperaturer inde/ude, vind, sol og adfærd m.m. Nogle besparelser fremkommer helt uden en investering.

Bestil en energiscreening

Vores svartid er utrolig kort. Derfor kan du trygt forvente et hurtigt svar, når du henvender dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med alt indenfor energi.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Kontakt os på
+45 72 10 80 06
+45 72 10 80 06