Skip to main content

Vedligeholdelsesplaner og tilstandsvurdering til boligforeninger

Kender I jeres kommende udgifter på renoveringer og vedligehold? Vi besigtiger jeres ejendomme og påpeger hvilke investeringer, der er rentable, og hvornår de skal udføres ift. restlevetider. Det skaber overblik over økonomien. Læs mere om fordelene ved en vedligeholdelsesplan og tilstandsvurdering.

Læs mereKontakt os

Langsigtet overblik med en vedligeholdelsesplan giver en attraktiv ejendom

Hvis I ikke har en tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan, er det svært at vide, hvordan jeres ejendomme kan forbedres. Når I investerer i forbedringer, gør I bl.a. jeres ejendomme mere indbydende og energivenlige.

Hos KNN Energirådgivning giver vi jer en gennemarbejdet tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan, som sikrer, at I kan investere rigtigt i fremtiden. Vi har selvfølgelig fokus på tilbagebetalingstid, bæredygtige løsninger og, ikke mindst, energibesparende optimeringer.

Bliv kontaktet

Bliv ringet op omkring vedligeholdelsesplan

Flere fordele ved vedligeholdelsesplan og tilstandsrapport

Gennemsigtighed styrker jeres forening

I skaber klart de bedste vilkår for jer selv, bestyrelsen, lejerne og samarbejdspartnerne, når I har en klar plan. Med planen kan alle parter se, hvilke investeringer i vedligehold der skal laves, og hvornår de skal ske.

Overblik hjælper alle

Det samlede overblik giver alle parter gode fremtidsudsigter. I ved, hvordan jeres ejendomme stiger I værdi, I kan bedre budgettere og I kan prioritere jeres investeringer. Dermed minimerer I også risikoen for følgeskader, når I starter med de mest presserende tiltag.

Uvildig rådgivning

Når I bestiller en tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan fra os, får I uvildig rådgivning. Det betyder, at ingen drager økonomisk fordel ved at fremhæve én forbedring frem for en anden. I får en saglig og objektiv vurdering.

Vi hjælper selvfølgelig gerne med at finde en sikker leverandør efterfølgende.

Hør mere

Vigtige informationer om vedligeholdelsesplan

Det indeholder en god vedligeholdelsesplan

Med vores hjælp får du:

  • El-tjek
  • VVS-tjek
  • Generel vurderingsrapport
  • Overblik over tilskudsmuligheder ved investeringer
  • Oversigt over vedligeholdelsestiltag med tidshorisont og interval
  • Prioriteret liste over vedligeholdelsestiltag, inklusive overblik over økonomiske muligheder og konsekvenser
  • Økonomisk overblik over vedligeholdelsesarbejde – og forventede påvirkninger af driftsomkostningerne i fremtiden. Det kan fx være besparelser på driftsomkostninger ved energiforbedrende investeringer.

Den generelle vurderingsrapport indeholder nuværende tilstand af bl.a. sokkel, facader, belægning, vinduer, ventilation, varmeanlæg og meget mere.

Sørg for at opdatere vedligeholdelsesplanen

Hvis I først har fået lavet en vedligeholdelsesplan, er det vigtigt at opdatere den løbende – gerne hvert 10. år. Den skal nemlig matche nutiden. Derfor bør det fremgå i rapporten, når I laver forbedringer. På den måde har I konstant overblik.

En investering i fremtiden

Det overordnede formål med planen er selvfølgelig også, at I undgår mange store udgifter på én gang. I kan nemt og enkelt vælge jeres investeringer med omhu, samt informere lejere, partnere og andre involverede om disse. Med en god vedligeholdelsesplan sikrer I, at jeres ejendomme holder deres værdi – til gavn for både lejere og jer.

Bestil eller hør mere om vedligeholdelsesplan eller tilstandsrapport

Vores svartid er utrolig kort. Derfor kan du trygt forvente et hurtigt svar, når du henvender dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med alt indenfor energi.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Kontakt os på
+45 72 10 80 06
+45 72 10 80 06