Tilskud til energiforbedringer - Beregn et anslået tilskudsbeløb og få hjælp og rådgivning

Folketingets vedtagelse af klimaloven frem mod 2030 indeholder også en tilskudspulje til energirenoveringer i boliger – dvs. private boligejere, andelsboligejere, ejerforeninger, privat ejere af udlejningsboliger, almene boligselskaber.

Der kan søges om tilskud til enfamiliehuse, flerfamiliehuse, række-/ kædehuse. Altså kort og godt til alle bygninger registreret med anvendelse som bolig på BBR.

Sommerhuse er ikke omfattet af ordningen.

Nedenfor kan du lave en vejledende beregning over hvor meget, der kan ydes i tilskud. Den endelige ansøgning skal laves direkte hos energistyrelsen.

KNN Energirådgivning yder også rådgivning i forbindelse med håndtering af ansøgningsproceduren.

I forbindelse med ansøgning om tilskud til isoleringsforbedringer og udskiftning af vinder er det krav at der foreligger en gyldig energimærkningsrapport. Energimærkningen på din bolig skal være energimærke E, F eller G for at du kan søge tilskud.

Din energimærkningsapport er gyldig hvis den er fra 1. oktober 2012 eller nyere, medmindre du har foretaget forbedringer siden den blev udarbejdet.

KNN Energirådgivning er autoriseret energimærkningsfirma og vi kan hjælpe dig med denne del af ansøgningskravet.

Dit anslået tilskudsbeløb kan du tjekke ved at klikke videre

Minimums tilskudsbeløb der kan søges er kr. 5.000,- Bemærk dog at der er lavere tilskudssatser på vej fra Energistyrelsen og vores beregner er endnu ikke opdateret. Vi opdaterer vores beregner så snart energistyrelsen offentliggør de nye satser.