Energitilskud

Vidste du, at du har mulighed for at søge om tilskud, når du får lavet en energioptimering? Vi hjælper dig med at formidle dit energitilskud uden omkostninger for dig. Ansøg om tilskud med det samme, eller læs om tilskudsordningen.

Læs mere ⟶

Tilskudsordning

Hvis du står overfor en energioptimering, har du mulighed for at søge om energitilskud. Det vil sige, at du får et økonomisk tilskud for at skåne vores miljø for CO2-udledning. Samtidig får du også et bedre indeklima ved en energiforbedring. Du kan bl.a. få tilskud, når du laver følgende energiforbedringer:

  • Konvertering fra en varmekilde til en ny varmekilde
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • LED belysning
  • Efterisolering (loft, gulv og ydervæg) – dog ikke hulmursisolering
  • Skift af radiatorventiler
  • Ventilation
  • Og meget mere.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til lige præcis dit projekt. Det vigtigste er, at vi kan fremvise en dokumenteret energibesparelse.

Vi udbetaler dit tilskud på baggrund af Energiselskabernes spareindsats, som kæmper for reducering af CO2-udledning i Danmark. Vi står for alt det administrative og sørger for, at alle dokumentationskrav er forberedte og i orden. Tilskudsordningen er nem og tilgængelig for både virksomheder og private.

Tilskud til varmeinstallationer

Vi har gjort det nemt for dig at ansøge om energitilskud til varmeinstallationer. Gå til vores onlineportal og få beregnet dit energitilskud.

KNN Energirådgivning logo

Vi samarbejder med Energy Solution omkring energitilskud.

Tilskud til andre energioptimeringer

Kontakt os for at søge andre energitilskud.

Navn

Din e-mail

Telefon

Din besked

kristina

Kontakt

Ring til Kristina på: +45 72 10 80 06
Skriv til os på: kd@knnenergiraadgivning.dk